Nøttrupvej 10, Nøttrup, 7130 Juelsminde

Unik mulighed for en bolig eller et sommerhus/flexbolig

Drømmer du om dit eget sted til en billig penge, enten som fastboende eller som fritidsbolig (Hedensted Kommune har givet forhåndstilkendegivelse om flexboligtilladelse til ny ejer) uden begrænsninger med natur og udfoldelsesmuligheder så er det her:
I smukke omgivelser i et fredeligt område, her mellem Horsens og Juelsminde, ligger denne pæne og velholdte ejendom fra 1925, hvor hyggen og idyllen er i højsædet.

Boligen er i stueplan indrettet med entré, et hyggeligt spisekøkken, hvorfra der er et smukt kik til det naturskønne område, en dejlig stue og - i let forsænket niveau - endnu en hyggelig opholdsstue med brændeovn og med udgang til en skøn læfyldt sydvestvendt terrasse som i øvrigt er afskærmet med mod nysgerrige blikke fra vejen. Stueplan rummer endvidere et badeværelse med bruseniche og retroklinker samt et kontor/værelse med egen indgang.
Morsø brændeovnen i opholdsstuen som er fra 2010 er primært fyret med træ fra egen grund.
Første sal er indrettet med et værelse samt stort soveværelse med en vid udsigt til marker og skov.
Det store udhus er indrettet med værksted, fyrrum og vaske- og viktualierum.
Til ejendommen hører desuden et drivhus samt en stor staldbygning på 200 m2 som i dag anvendes til garage og opbevaring. Bygningen er perfekt egnet til multirum, dyrehold, værksted og opbevaring.
Den ugenerede have er en grøn oase med buske og store træer.
Herligheden er indrammet af ejendommens egen lille skov/læhegn med meget store træer der med fordel kan udtyndes og give brænde til mange år fremadrettet i brændeovnen og dermed reducere varmeudgiften væsentligt.
Der er indlagt Fibia/Waoo fibernet på ejendommen.
Køber kan se frem til at nyde synet og lyden af den lille gennemløbende bæk og de smukke udsigter til området.
Det er med god grund, at mange børnefamilier flytter her til området.
Fra ejendommen er der kun ca. 4 km til landsbyen Rårup med blandt andet skole (t.o.m. 6. klassetrin), børnehus og hal. Se mere her: www.rårup.dk.
Ligeledes er der kun meget kort afstand på cykel til As Friskole og Naturbørnehave samt købmanden i As Vig.
Området indbyder til oplevelser i naturen, vi kan fx anbefale en cykeltur til de dejlige sandstrande i Sønderby. As Vig eller Juelsminde, som nås på ganske få minutter.

Fremhæves skal også golfbanen i Juelsminde med smukke udsigter og kuperet terræn.

I bil tager det max. 10 minutter at komme til Juelsminde og Hornsyld, mens Horsens nås på ca. 15 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.