Vroldvej 186, 8660 Skanderborg

Liebhaverejendom med fantastisk beliggenhed - Energimærke A2020

Smukke, omskiftelige solnedgange kan blive jeres; nyd et nyt maleri hver dag!

Følg årstidernes skiften i flotte farvespil gennem panoramavinduerne ud mod Mossø fra stue, køkkenalrum, soveværelse - ja selv fra kælderen er der udsigt over søen med Gl. Rye i baggrunden omkranset af skove og med et rigt fugle- og dyreliv lige udenfor vinduerne.

Ud over blåmejser, vipstjerter, svaler, spurve og andre småfugle, der bader mellem fiskenes havedamme, kommer fasaner, pindsvin og agerhøns forbi på gårdspladsen. Ræve og rådyr er mere sky og holder til på marken. Ovenover svæver rød glente, kongeørn og fiskeørne også ofte forbi, mens store flokke af f.eks. vildgæs samles og opholder sig på Mossø og markerne foran huset.

Denne helt igennem fantastiske, arkitekttegnede ejendom; gennemtænkt bygget i gedigne kvalitetsmaterialer og smukt harmonerende i det skrånende terræn, er med kort køreafstand til Skanderborg og til E45 centralt placeret i Jylland. Desuden er der indkørsel fra både Vædebrovej og Vroldvej.

Indretningen gør den særdeles velegnet til hjemmearbejdsplads, mødeafholdelse med mere, men også hvis jeres drømme er plads til flere generationer under samme tag. Alle rum fremtræder store og lyse, og her er, i bogstavelig forstand, højt til loftet.

Fra den store gårdsplads går man indenfor i nederste etage og bydes velkommen i hall'en med den smukke trappe, der fører op til husets stueetage. Man kan også vælge at gå tørskoet ind i hall'en direkte fra bilen, der parkeres i den store, opvarmede dobbeltgarage.

Nederste etage er, udover hall og garage, indrettet med 2 værelser, et dejligt badeværelse, bryggers og viktualierum. Etagen indeholder også en meget stor bagindgang, der evt. kan tilføjes et tekøkken eller lignende, hvis flere generationer skal bo sammen. Bagindgangen er med mange skabe, som blandt andet gemmer på husets teknik: Ejendommen er meget energirigtigt udstyret med jordvarmeanlæg, solcelleanlæg samt solfangeranlæg (nye paneler fra 2021).

Halltrappen fører op til den imponerende stueetage, hvor det store køkkenalrum er integreret med den store stue, som har delvist loft til kip og store vinduespartier. Fra stuen er der udgang til en pragtfuld afskærmet terrasse, hvorfra udsigten til Mossø kan nydes. Fra det store soveværelse er der adgang til et lækkert badeværelse med kar og bruseniche, og ved siden af soveværelset er der et dejligt værelse.

En trappe fører videre til en hyggelig opholdsstue med loft i kip samt, ikke mindst, endnu en terrasse med panoramaudsigt. På denne etage finder vi også et stort loftrum, som køber kan indrette efter ønske.

Den flotte have har flere små oaser og er fuldt opvokset med smukke træer, buske og blomster. Haven er anlagt, så den danner en perfekt harmoni med ejendommens jordtilliggende og den smukke udsigt.

Effektivt støjværn er etableret i juni 2022.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.