Oldrupvej 11, Oldrup, 8350 Hundslund

Charmerende og velholdt ejendom med fjernvarme - Loftshøjde - ca. 2,6 m

Den Gamle Præstegård i Hundslund var oprindeligt en 4-længet avlsgård. I dag står det charmerende og præsentable stuehus tilbage og vidner om en tid - 250 år tilbage - hvor der blev gjort meget ud af håndværket og detaljerne.

Den velholdte ejendom er nænsomt moderniseret, blandt andet har man valgt at bevare de sprossede vinduer i kernetræ og de fritlagte bjælker i rummene.

Det er vigtigt at fremhæve den gode loftshøjde i huset - ca. 2,6 m.

Boligen er indrettet med et stort køkken-alrum, 1 stue, et stort soveværelse (oprindeligt endnu en stue, hvilket kan genetableres), 2 store værelser, badeværelse med kar samt den tidligere "pæne indgang", der i dag benyttes som depotrum. En del af huset har af nuværende ejer været benyttet til erhverv. Her kan køber evt. vælge at etablere et stort bryggers. I denne ende af huset er der også et gæstetoilet.

Det store loftsrum er endnu ikke udnyttet.

Garage, værksted samt et disponibelt rum er indbygget i huset.

En så smuk og stemningsfyldt bolig kræver smukke omgivelser og køber kan derfor glæde sig til at overtage en have, som - foran huset - er parklignende med en lille allé, der fører frem til den store parkeringsplads. Helt ugeneret - og sydvendt - er grunden prydet med frugttræer samt en dejlig gårdhave med orangeri. Som et ekstra plus er den gamle brønd bevaret og er med til at understrege den hyggelige stemning.

Fra haven er der direkte adgang til en lille skov, som indbyder til gå- og løbeture.

Området:

Hundslund er en landsby, som er placeret mellem Odder og Horsens. Her er dagligvarebutik (Let-køb supermarked), Børnehave, Skole (0.-6. klassetrin), SFO og et aktivt foreningsliv med talrige muligheder for idræt og øvrige fritidsaktiviteter. Se mere her: www.hundslund.dk.

Omgivelserne byder på skønne naturoplevelser, med blandt andet kort afstand til stranden og Sondrup bakker.

Der er busforbindelse til Horsens og Odder. I egen bil tager turen under 15 minutter, mens turen til Århus tilbagelægges på ca. 30 minutter

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.