Hylkevej 33, 8660 Skanderborg

Dejlig naturejendom - Sjældent udbudt - Tæt på Aarhus og Skanderborg

Spændende, charmerende og velbeliggende ejendom med Hylkes faciliteter indenfor gå- og cykelafstand og med under 30 minutters kørsel til Aarhus.

De ca. 25 hektar blidt kuperet jord er udlagt med fredelig og frodig nåle- og løvskov samt mose og eng. En rislende bæk snor sig gennem arealet og her er desuden en lille vinmark. Fra arealet er der smukke udsigter, blandt andet til Hylke Kirke, golfbanen og Skanderborg Sø.

Her er et rigt dyreliv og gode muligheder for jagt, hvis dette ønskes.

Med indkørsel fra Fårbjergvej ankommer man til gårdspladsen via en smuk allé.

Det hyggelige stuehus er i stueplan indrettet med entré, 3 stuer (heraf én med brændeovn og en anden med pejs), køkken, badeværelse med kar samt bryggers/baggang.

Fra stuen er der udgang til en stor overdækket terrasse

Førstesalen indeholder repos, stort soveværelse og 3 store værelser, det ene med en hyggelig "alkove".

Den skønne parklignende have med smukke majestætiske træer danner en perfekt adgang til ejendommens øvrige arealer.

De øvrige bygninger har tidligere rummet stald, lade og maskinhus. I dag benyttes bygningerne til fyrrum (træpillefyr) og opbevaring. En del af bygningerne er udlejet.

Hylke er en landsby med et utrolig godt lokalt samfund især for børnefamilierne. Her findes bl.a. skole fra 0-2 klasse, multihus, indkøbsmuligheder og gode institutioner, f.eks. nyetableret skaterbane, legeplads og bypark. Desuden er der i Hylke en skøn natur som ligger lige uden for hoveddøren. Hylke ligger tæt på motorvejen, så man kan komme til Århus, Vejle, Silkeborg eller Horsens på ca. ½ time og samtidig er Skanderborg kun ca. 10 min. kørsel fra Hylke.

Det lokale liv omkring rideskolen, boldbanerne, tennisklubben, købmanden og multihuset skaber en fantastisk god fællesånd i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.