Tolstrupvej 3, Tolstrup, 8751 Gedved

Hesteejendom med rigtig god beliggenhed

Dejlig lystejendom med et jordareal på 3,7 HA, som omkranser bygningerne - med smuk og rolig beliggenhed samt udsigt over landskabet nær Hansted Skov og kun et par kilometer fra Gedved. Herudover er der kun ca. 5 minutters kørsel til motorvej E45.

Det præsentable patricier stuehus er i stueplan med flot loftshøjde. Boligen indeholder entré, 2 stuer én suite og den ene stue med udgang til en stor sydvendt terrasse, stort lyst køkken (HTH), et værelse, et badeværelse med toilet og badekar samt endnu et badeværelse med bruseniche.~
Den rummelige 1. sal byder på 4 store værelser og en stue/repos med flot dobbelt vinduesparti (Velux).
Kendetegnende for alle opholdsrum er, at de er store og lyse.~n tørre kælder er praktisk indrettet med fyrrum og vaskerum.

En stor del af den parklignende have med - lysthuset i centrum - er anlagt med græsplæne, hvilket gør haven let og overskuelig at holde.
Fra grunden er den smukkeste langstrakte frie udsigt mod Ejer Bavnehøj, et af Danmarks højeste punkter.

Ejendommen henvender sig i særdeleshed til hestefolket. Her er hestebokse (godkendt til store heste), hestefolde direkte ved ejendommen, et stort maskinhus (benyttes som ridehal) samt et areal der benyttes som udendørs anlagt ridebane. Ydermere er der kun kort vej til Hansted Skov, som - efter aftale med skovejeren (forhør nærmere) - indbyder til en smuk ridetur.
Udover den nemme adgang til naturen og skoven, roen og freden, er her kun 5 minutter til Gedved, hvor der er skole, børnehave, idrætsanlæg og indkøb (SuperBrugsen). I byen findes også et aktivt foreningsliv og den nye multihal.
På 10 minutter kommer man til Horsens eller Skanderborg, mens Aarhus og Vejle nås på under en god halv time.~
Til Vilhelmsborg Hestecenter er afstanden blot 25 min. kørsel med hestetraileren.

Tolstrupvej 3, som er navngivet "Tolstrup Nygaard", har ikke været offentligt udbudt til salg siden byggeåret 1923, så dette er en god mulighed.~
Til yderligere orientering er stuehuset ombygget/tilbygget komplet i år 1956, samt igen renoveret i år 2011.

Kom og oplev ejendommens mange muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.