Sattrupvej 5, Sattrup, 8752 Østbirk

Murermestervilla med udsigt. Bo på landet. Stort værksted

Er drømmen at bo på landet med ugeneret beliggenhed, udsigt til smuk natur og åbne marker samt mulighed for dyrehold? Og er ønsket samtidig en let og overskuelig adgang til indkøb, skole med mere, så kan boligdrømmen udleves her:
Her får man en charmerende og velholdt murermestervilla med hele 164 m2 bolig fordelt på 2 etager samt en dejlig tør kælder med gode anvendelsesmuligheder.
Boligen er i stueplan indrettet med entré, køkken-alrum med dobbelt glasdør til stuen. Fra stuen er der adgang til en indbydende udestue. Stueplan rummer desuden et stort soveværelse samt et badeværelse med bruseniche.
Første sal rummer 3 store værelser samt et toilet.
Husets kælder byder på hele 4 disponible rum, blandt andet vaskerum.
Dertil kommer et stort værksted (94 m2). Rummet opvarmes med træpillefyret (som også kan benyttes til korn, flis og andet fastbrændsel).
Den sydvendte have giver gode muligheder for at få den have, der passer med købers behov.
Mod såvel syd som nord har man fra huset og fra haven den skønneste udsigt til det omkringliggende landskab, som byder på skøn natur og åbne marker.

Skolebussen, som kører til Østbirk og Gedved, sikrer en tryg skolevej.
Villaen ligger tæt på Sattrup, en landsby med en aktiv beboerforening og et velfungerende forsamlingshus ().
Østbirk er kun 5 minutters kørsel fra ejendommen.
Her er flere daginstitutioner og skole til og med 9. klasse. Byen har både lægehus, apotek og tandlæge. Her er bibliotek og gode indkøbsmuligheder med flere supermarkeder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.